Predsjednik Srpske i SNSD-a

Dodik: Ovaj narod zna kako se brani sloboda i čast, radimo danonoćno na našem jedinstvu

  • 04.10.2024. 19:47

Ja sam svjedok da predsjednik Vučić, premijer Vučević, Vulin i svi mi zajedno radimo danonoćno na našem jedinstvu, rekao je predsjednik Srpske i SNSD-a Milorad Dodik na tribini ove partije u Banjaluci.

"Hvala vam za ovu divnu veče, zbog nje vrijedi raditi, i na kraju pobijediti. Ja sam svjedok da predsjednik Vučić, premijer Vučević, Vulin i svi mi zajedno radimo danonoćno na našem jedinstvu. Ali to ne radimo da naštetimo nekome drugome, već što cijenimo naš narod i našu slobodu - rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Vučević podržao SNSD i Dodika: Potrebna politički stabilna Srpska!

Vučević podržao SNSD i Dodika: Potrebna politički stabilna Srpska!

Zahvalio se i Peteru Sijartu, koji, kako je rekao Dodik, razumije našu borbu.

Otac Aleksandra Vučića na tribini SNSD-a!

Otac Aleksandra Vučića na tribini SNSD-a!

- Želimo da sačuvamo mir, da sačuvamo naš identitet. Ne treba da spominjem koliko je važan bio Svesrpski sabor, koji je dao mnoge naše odgovore iz prošlosti, ali i smjernice za budućnost. Zato je to istorijski dokument. Sva koncepcija naših neprijatelja je da podijele Srbe. Oni se time hrane, dijele nas na Srbijance, bosanske Srbe, Srbe iz Hrvatske i tako redom, a mi smo jedan jedinstveni narod, jasno i glasno samo Srbi! - poručio je Dodik.

Istakao j da zajedno sa Srbijom rješavamo sve naše probleme.

- Ovaj narod zna kako se brani sloboda i čast. Mi smo uvijek na "mrtvoj straži", nema opuštanja. Vjerujemo Kini i Rusiji,. vjerujemo Mađarskoj i Azerbejdžanu i svima onima koji su bili uz nas u najtežim trenucima - rekao je Dodik.


Pratite nas i putem Vibera