Predsjednik SNSD-a

Dodik: SNSD u Prnjavoru ostavio pečat razvoja i izgradnje, podrška Tomašu

  • Izvor: SRNA
  • 28.09.2024. 19:03

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Prnjavoru je pobjednička partija koja je iza sebe ostavila sve pečate izgradnje grada, izgradila auto-put i nema nijednog strateškog problema da nije riješen, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik na centralnom predizbornom skupu u Prnjavoru na kojem je podržao Darka Tomaša za gradonačelnika s ciljem daljeg razvoja.

"Došao sam da podržim Darka Tomaša za gradonačelnika da bismo nastavili da dalje gradimo i rješavamo ono što je preostalo i odborničku listu SNSD-a kako bismo imali dovoljnu većinu da možemo raditi smireno, stabilno, a ne da imamo neke koji stalno spekulišu i prave rijaliti od Skupštine", rekao je Dodik novinarima.

On je naglasio da su srećne samo one opštine i gradovi koji imaju stabilnu skupštinsku većinu kojoj pripada i gradonačelnik, odnosno načelnik.

Predsjednik Srpske obišao višečlanu porodicu Partalo

Predsjednik Srpske obišao višečlanu porodicu Partalo

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je sigurna u pobjedu Darka Tomaša kao kandidata za gradonačelnika i istakla da je ponosna na sve što je urađeno u Prnjavoru.

Ona je ocijenila da je SNSD u Prnjavoru najjača i najorganizovanija partija koja je u ovom gradu riješila brojna pitanja koja su mučila stanovnike zbog čega sigurno zaslužuju još jedan mandat.

"Želimo da pokažemo narodu da kada lokalni organi rade zajedno sa republičkim svaki problem se može riješiti i zaobići sve prepreke. Ponosna sam na sve što smo uspjeli uraditi u Prnjavoru, ovo je definitivno rezultat našeg zajedničkog rada, sigurna sam da će to građani prepoznati", rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Dodik: Velika podrška građana Slatine politikama SNSD-a

Dodik: Velika podrška građana Slatine politikama SNSD-a

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prnjavora Darko Tomaš rekao je da je Prnjavor u posljednjih osam godina mjesto koje je od male varošice postalo grad zahvaljujući ljudima koji su vodili politike SNSD-a uz pomoć republičkih vlasti.

"Sa ponosom možemo ponovo izaći pred građane, a ja lično zatražiti podršku za četvrti mandat i da zajedno nastavimo graditi našu lokalnu zajednicu", istakao je Tomaš.

Nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Željko Simić naglasio je da je politika SNSD-a u Prnjavoru politika kontinuiteta.

Dodik: Gdje je SNSD na vlasti, tu su riješeni svi kapitalni izazovi

Dodik: Gdje je SNSD na vlasti, tu su riješeni svi kapitalni izazovi

"Ubijeđen sam u pobjedu Darka Tomaša i SNSD-ove odborničke liste. Za nas je ovo samo mali predah dok se završi predizborna kampanja, a već od 7. oktobra nastavljamo sa razvojnim programom", rekao je Simić.

Na večerašnjem centralnom skupu u sali Osnovne škole "Nikola Tesla" u Prnjavoru, kojoj su prisustvovali najviši funkcioneri partije, koalicioni partneri SNSD-a u Prnjavoru, brojni simpatizeri i građani, predstavljena su 32 kandidata na odborničkoj listi za Skupštinu grada.

Pratite nas i putem Vibera