Predsjednik SNSD-a

Dodik: Za napredak Broda važna pobjeda SNSD-a

  • Izvor: SRNA
  • 20.09.2024. 18:53

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je danas u Brodu da je ova opština išla naprijed kada god je SNSD bio na vlasti, te istakao da je Brod kapija Republike Srpske i strateški važno pozicionirana lokalna zajednica.

"Kad god je SNSD vladao u Brodu, Brod je išao naprijed. Zato vam ne trebam govoriti za koga da glasate", rekao je Dodik na tribini SNSD-a u Brodu.

On je istakao da ruski prijatelji garantuju da neće biti otpuštanja radnika u Rafineriji Brod.

"Kada pobijedi (kandidat SNSD-a za načelnika Broda Milan) Zečević, obezbijedićemo pet miliona KM za projekte u Brodu", rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za načelnika Broda Milan Zečević pozvao je građane da na izborima podrže promjene u ovoj opštini, jer se aktuelna lokalna vlast, kako kaže, odvojila od naroda.

"Dovešćemo nezavisnu reviziju da vidimo šta su uradili. Organizovaćemo sjednicu Vlade Republike Srpske u Brodu i učiniti sve što je potrebno da vratimo Brod na pravi put, a za to nam je neophodan vaš glas 6. oktobra", poručio je Zečević.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštinu Brod Boro Radovanović rekao je da zajedno okupljeni mogu da ostvare plan, a to su nova radna mjesta, podsticaji za poljoprivrednike i pomoć za mlade kako bi ostali u Brodu.

"Poseban motiv mi je da se borim da nedjelja bude neradna", navodi on.

Pratite nas i putem Vibera