Odbornik PDP-a

Grmuša podržao Trivićevu

  • Izvor: ATV
  • 04.10.2024. 09:09

Odbornik PDP-a u Skupštini Grada Banjaluka Milko Grmuša javno je podržao kandidata Narodnog fronta za gradonačelnika Banjaluke Jelenu Trivić.

"Prije četiri godine Jelena Trivić me javno podržala za vrijeme predizborne kampanje za lokalne izbore. Nastupili smo tad na platformi važnosti poštovanja zakona, struke i elementarne pristojnosti i reda u institucijama sistema u Gradu Banjaluka“, naveo je Grmuša u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Grmuša je dodao da sve te vrijednosti zastupa i danas. 

"Iako se sa gospođom Trivić nisam uvijek slagao u nekim političkim stavovima, međusobno ljudsko poštovanje je ostala konstanta u našim odnosima. Smatrao sam i smatram i danas da je riječ o obrazovanoj, poštenoj i kvalitetnoj osobi koja ima iskrenu želju da Banjaluku i Republiku Srpsku učini boljim mjestom za život ljudi“, dodao je Grmuša.

Grmuša je naglasio da, koliko god i ona i mnogi drugi možda to nekad njemu zamjerali, ostaje pri svom bazičnom višegodišnjem stavu da je ovoj zemlji očajnički potrebno više državnika, a manje političara. 

"Objektivni problemi naroda i države traže dijalog i kompromis oko različitih političkih stavova, a beskompromisnost u vezi poštovanja zakona i stvaranja nezavisnih i pravnih institucija koje će procesuirati sve nepravilnosti svih, bez izuzetaka“, poručio je Grmuša. 

Grmuša je naglasio da je uvjeren da će Trivićeva nakon pobjede u Banjaluci uspjeti da položi i taj svoj najteži dosadašnji ispit i da će znati kako da ujedini grad oko ovih ključnih principa. 

"Kao teški radoholik, kao žena koja je sve u životu stekla svojim radom, kao dijete iz poštene radničke kuće, znam da će Jelena umjeti da ostane na zemlji, odvoji žito od kukolja koji voli da podilazi vlastima i moćnicima i donijeti mnoge dobre stvari u naš grad i zemlju“, dodao je on.

Grmuša je pozvao sve da glasaju za Jelenu Trivić.

"Zato pozivam sve svoje prijatelje i ljude koji poštuju moje mišljenje da na ovim izborima glasaju za nju i da joj pomognu u ostvarivanju tih ciljeva, baš kao što ih pozivam kao i prije da i mene i nju i svakog drugog ko eventualno iznevjeri obećano kazni nakon izbora“, zaključio je Grmuša.

Pratite nas i putem Vibera