Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora

Javor: Dobra komunikacija sa mještanima Orlovače biće nastavljena

  • 25.09.2024. 22:40

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor izjavio je večeras na predizbornom skupu u Orlovači da su ovdje česti dolazili kako bi riješili ključni problem regulacije rijeke Miloševice, te da će nastaviti dobru komunikaciju sa mještanima.

Javor je rekao da su mještani Orlovače, ali i okolnih mjesta Vrbice i Topola decenijama strepili od poplava za svoje domove nakon svake kiše.

- Konačno je krenula realizacija projekta regulacije. Oko 60 odsto ugovora je već realizovano, a i grad Prijedor je učestvovao sopstvenim sredstvima za dva kilometra, gdje smo sami uredili, produbili i proširili korito, podigli nasipe i to je zapravo jedini spas za ovo mjesto - rekao je Javor.

On je dodao da se u realizaciji projekata infrastrukture ovdje neće stati, kao i sa dobrom komunikacijom sa mještanima koji se bore i zalažu za svoje mjesto.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Prijedor Goran Velaula istakao je da je u ovom dijelu grada realizovan veliki broj infrastrukturnih projekata, ali i da još treba da se uradi.

- Očekujemo da će Orlovača prepoznati šta smo do sada uradili i da ćemo tako i dalje nastaviti. Očekujemo pobjedu - poručio je Velaula.

Kandidat za odbornika SNSD-a u Skupštini grada Nikola Vujasinović izjavio je novinarima da će kao odbornik sigurno biti glas naroda u Skupštini grada.

- Davaću konstruktivne ideje vezano za pronatalitetnu i demografsku politiku, boriću se za jačanje domaće privrede i poljoprivrede, za veća finansijska sredstva za obrazovanje, sport, kulturu, jer svakako obrazovan mlad čovjek mora biti spreman za izazove 21. vijeka - istakao je Vujasinović.

Na ovom predizbornom skupu SNSD-a u Orlovači predstavljeni su i ostali kandidati sa liste odbornika u Skupštini grada Prijedora.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: