Kandidat SNSD-a za gradonačelnika

Lazić: Pobijediće napredak i razvoj Bijeljine

  • Izvor: SRNA
  • 04.10.2024. 10:39

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić i odbornički kandidati stranke poručili su da će na izborima 6. oktobra pobijediti napredak i razvoj Bijeljine.

"Nećemo čekati da prilike dođu, mi ćemo ih stvarati, a one koje se nađu pred nama ćemo iskoristiti za napredak i razvoj naše Semberije. Zasukaćemo rukave i krenuti sa poslom već od 7. oktobra, da stvorimo bolju Bijeljinu i Semberiju za našu djecu", rekao je Lazić.

Kandidati SNSD-a su u razgovoru i druženju sa stanovnicima mjesnih zajednica Sokolski dom, Galac i Centar istakli da je novo rukovodstvo stranke u Bijeljini ostalo dosljedno konceptu saradnje i smanjenju podjela među narodom, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

"Protekli period smo iskoristili da predstavimo naše ideje i planove, a naredni period ćemo iskoristiti da te ideje realizujemo. Izborna kampanja se završava, ali naš posao tek počinje", istakao je Lazić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a Bojan Savić zahvalio je građanima na kontinuiranoj podršci i ocijenio da je narod Semberije prepoznao Lazićevu dobrotu.

"Imamo priliku da Bijeljina doživi eksponencijalni rast, da uradimo ono što nismo svih ovih godina, da iskočimo iz političke demagogije, populizma i da uvedemo politiku stručnosti i rezultata. Ovaj čovjek će to uraditi", poručio je Savić.

Odbornički kandidat SNSD-a Aleksandar Đurđević istakao je da je Bijeljina pred prekretnicom, da građani imaju jedinstvenu priliku i da bi volio da živi u gradu u kom je gradonačelnik Mikajlo Lazić.

"Lazić je uspješan menadžer sa bogatom karijerom i više od 10.000 operacija iza sebe. Njemu ova funkcija ne treba da bi se ostvarivao i ako njega izaberemo, mi dobijamo, a ako se desi suprotno, o čemu neću ni da razmišljam, mislim da Bijeljina gubi", rekao je Đurđević.

Odbornički kandidat Ljubinko Petković izrazio je nadu da će se narod Semberije, kako kaže, konačno sabrati i prestati da se dijeli, uz ocjenu da će uz Lazića kao gradonačelnika u Bijeljini doći novo vrijeme.

Odbornički kandidat Tamara Knežević pozvala je sugrađane da podrže Lazića i nosioca odborničke liste SNSD u Bijeljini Bojana Savića, ističući da je ponosna na ovog mladog čovjeka čije ideje odišu kreativnošću i patriotskim duhom.

Pratite nas i putem Vibera