Tribina SNSD-a

Milovan Bojić podržao Nikolu Šobota: Pobijediće Banjaluka, pobijediće Republika Srpska!

  • 04.10.2024. 18:56

Pratio sam stvaranje Republike Srpske od prvog dana. Biću uz Republiku Srpsku sve dok sam živ, rekao je Milovan Bojić, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" na završnoj tribini SNSD-a u Banjaluci.


Završna tribina SNSD-a: Došli Vučević, Sijarto, Vulin

Završna tribina SNSD-a: Došli Vučević, Sijarto, Vulin

"Republika Srpska nosi svoju slobodu, nastojeći da bude ponosna i časna i prema potomcima, ali i budućim pokoljenjima. Ona podnosi sve nepravde sa osmjehom. Republika Srpska je danas napadnuta sa svih strana, a to nije u redu, jer se atakuje na njen suverenitet i identitet", poručio je Bojić.

Tribina SNSD-a počela minutom šutnje

Tribina SNSD-a počela minutom šutnje

Poručio je da Srpska podnosi sve nepravde sa osmijehom.

- Republika Srpska je danas napadnuta sa svih strana, a to nije u redu, jer se atakuje na njen suverenitet i identitet. Radi se na ukidanju njenih nadležnosti.  Dolaze druga vremena, mijenjaju se karta na geopolitičkoj sceni. Treba izdržati, jer narod koji brani svoju nezavisnost i slobodu je nepobjediv narod. Zato se i napada predsjednik Milorad Dodik, da bi se stvorio unutrašnji raskol - poručio je Bojić.

Istakao je da današnje teško vrijeme nalaže da budemo oprezni i mudri, iznad nas su svjetski moćnici i agenti, mjere naše lične greške i pogrešne korake.

- Sve srpsko domaće je najbolje, osim domaćih izdajnika. Srbinu je uvijek bilo važno šta mu je deda bio, a još važnije šta će mu unuk biti, a izdajnik nikada. Pokažimo da umijemo i znamo. Moji prijatelji Vlado Đajić i Nikola Šobot su uspješni ljudi. Budućnost pripada onima koji znaju da je oblikuju po potrebama svog naroda, a to vidite na UKC Republike Srpske. Banjaluka će sa Šobotom da cvijeta. Neće više biti izgubljenih dana. Pobijediće Banjaluka, pobijediće Republika Srpska - poručio je Bojić.



Pratite nas i putem Vibera