SNSD Bijeljina

''Narodu dosta podjela, podržati koncept saradnje sa republičkim institucijama''

  • Izvor: SRNA
  • 21.09.2024. 17:37

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Bijeljina Bojan Savić rekao je danas da je zahvalan i predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku i svima koji nesebično podržavaju koncept manje podjela i svađa, kojih je ovaj narod sit.

"Treba da sarađujemo na prvom mjestu mi u Bijeljini i Semberiji, a onda i sa republičkim institucijama bez kojih ne bismo mogli da uradimo nijednu veliku stvar", rekao je Savić novinarima prije radnog sastanka Dodika sa Gradskim odborom SNSD-a Bijeljina.

On je istakao da se u finišu predizborne kampanje osjeća pobjednička energija i da je pobjeda SNSD-a blizu.

"Hoćemo da zamijenimo politiku kukanja i demagogije odgovornom politikom rezultata", poručio je Savić.

On je još jednom zahvalio svima koji podržavaju SNSD i kandidata ove stranke za gradonačelnika Bijeljine Mikajla Lazića.

"Siguran sam da ćemo 6. oktobra da slavimo Lazićevu pobjedu svi zajedno", poručio je Savić.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Bijeljine Mikajlo Lazić rekao je da je važno što su danas i od predsjednika SNSD-a Milorada Dodika dobili podršku koju u narodu već osjećaju i naglasio da će u narednih 15 dana učiniti sve da ona bude još veća i da 6. oktobra slave.

Lazić je istakao da prethodnih mjeseci među narodom sve više uviđa rast podrške SNSD-u, zbog čega je veoma zadovoljan.

"Narednih 15 dana ćemo učiniti da ta podrška bude još veća i da 6. oktobra, ako Bog da, slavimo, da Bijeljinu pomaknemo u boljem smjeru, da je ostavimo za nijansu boljom našoj djeci", naglasio je Lazić.

Pratite nas i putem Vibera