Lokalni izbori

Potpisan koalicioni sporazum SNSD-a, US i Koalicije "Srbac - naš grad"

  • Izvor: SRNA
  • 09.09.2024. 13:59

Srbački odbori SNSD-a, Ujedinjene Srpske (US) i koalicije "Srbac-naš grad" (NDP, SPS i Demos) potpisali su danas koalicioni sporazum kojim, kako su naveli, daju apsolutnu podršku kandidatu SNDS-a za načelnika opštine Srbac Mlađanu Dragosavljeviću.

Dragosavljević je istakao da je ovaj sporazum nastavak dosadašnje dobre saradnje u kojoj su uspjeli da održe visok nivo demokratije u radu lokalne skupštine.

"Očekujemo formiranje stabilne skupštinske većine. Želimo da donosimo dobre i bitne odluke za razvoj lokalne zajednice", rekao je Dragosavljević, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Srbac Miloš Budić rekao je da sporazum predstavlja nastavak zajedničkog rada, ali i podršku Dragosavljeviću kao kandidatu za načelnika opštine.

"Ujedinjena Srpska ima dobru listu i očekujemo podršku građana Srpca da zajedno sa koalicionim partnerima učinimo da ovaj grad bude mjesto koje se razvija", rekao je Budić.

Nosilac liste koalicije "Srbac - naš grad" Goran Ćosić rekao je da su procijenili da je podrška aktuelnom načelniku opštine logična jer su i do sada imali uspješnu i korektnu saradnju.

"Cilj je da svojim učešćem u lokalnoj skupštini unaprijedimo rad lokalne uprave", rekao je Ćosić.

Pratite nas i putem Vibera