Kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Šobot: Pobjeđujemo – a to znači vrtić za svako dijete u Banjaluci

  • 26.09.2024. 18:42

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, dr Nikola Šobot, večeras je održao tribinu u Česmi, gdje je razgovarao sa građanima o ključnim infrastrukturnim i komunalnim problemima ovog naselja, ali i o viziji za budućnost Banjaluke koja pobjeđuje.

- Pobjeđujemo – a to znači vrtić za svako dijete u Banjaluci. Ne može se graditi budućnost bez sigurnog mjesta za naše najmlađe, i zato je izgradnja vrtića u Česmi jedan od prioriteta u mom programu - naglasio je Šobot pred okupljenim građanima, obećavajući da će svaka porodica imati pristup vrtiću u svom naselju.

Pored toga, Šobot je istakao važnost nastavka radova na glavnoj saobraćajnici u ulici Petra Velikog, koja mora biti kompletirana kako bi omogućila bolje povezivanje Česme sa ostatkom grada.

- Rekonstrukcija saobraćajnice u ulici Prvog krajiškog proleterskog bataljona, sa dvije saobraćajne trake i trotoarima, biće dio naše zajedničke pobjede za sigurniju i funkcionalniju Banjaluku - dodao je Šobot.

Govoreći o projektu novog mosta, koji se trenutno radi sredstvima Vlade Srbije, Šobot je pohvalio dosadašnje napore, ali i istakao da je pobjeda u Česmi tek početak pobede za celu Banjaluku. 

- Svaka pobjeda za Česmu je pobeda za Banjaluku. Zajedno pobjeđujemo, jer vjerujemo u snagu i sposobnost našeg grada da odgovori na potrebe svojih građana, od izgradnje infrastrukture do ulaganja u obrazovanje i sigurnost - poručio je.

Na kraju, Šobot je zaključio:

- Pobjeđujemo, jer vjerujemo u budućnost Banjaluke koja osigurava bolji život za sve. Pobijediće Česma, pobijediće Banjaluka!

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: