Kandidat za gradonačelnika

Šobot: Pobjeđujemo - Banjaluka će biti bolja i snažna prijestonica Srpske

  • 01.10.2024. 07:34

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke, Nikola Šobot, sinoć je posjetio Dragočaj, gdje je sa mještanima razgovarao o najvažnijim problemima, uključujući vodosnabdijevanje, lošu putnu infrastrukturu i nedostatak trotoara.

Šobot je istakao da će rješavanje ovih problema biti prioritet njegove administracije, a jednom riješeni, građani se više neće suočavati s njima.

"Pobjeđujemo - Banjaluka će biti bolja i snažna prijestonica Republike Srpske“, poručio je Šobot, obećavši mještanima Dragočaja da će već u prvom mandatu riješiti ključne infrastrukturne izazove - od poboljšanja putne komunikacije do postavljanja trotoara kako bi svi mještani, a posebno djeca, imali sigurne puteve do škole.

Pored toga, Šobot je naglasio da se više neće pričati o problemima sa vodom i asfaltom nakon njegovog mandata, jer će oni biti riješeni trajno i sa odgovornošću. 

U svom programu istakao je i planove za sistematske preglede za sve građane, kao i za smanjenje računa za energente kroz unapređenje infrastrukture.

"Ovi problemi predugo opterećuju svakodnevni život mještana Dragočaja. Vrijeme je da se više ne bavimo osnovnim komunalnim pitanjima, već da gradimo snažniju i moderniju Banjaluku. Pobijediće Dragočaj, pobijediće Banjaluka“, poručio je Šobot.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)