Kandidat SNSD-a za gradonačelnika

Šobot: Pobjeđujemo jer radimo za svakog građanina, u svakom dijelu Banjaluke

  • 30.09.2024. 20:57

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot danas je posjetio Drakulić, gdje je sa mještanima razgovarao o prioritetnim infrastrukturnim pitanjima i projektima koji će unaprijediti kvalitet života u ovom naselju.

Posebna pažnja posvećena je rješavanju problema sa oborinskim vodama, rekonstrukciji ulica i očuvanju sjećanja na žrtve Drakulića.

- Pobjeđujemo - a to znači obnovljeni putevi i dostojanstveno sjećanje na žrtve - poručio je Šobot mještanima, najavljujući rekonstrukciju Ulice Mlađe Ćusića i njeno proširenje do Spomen-kosturnice, kao i modernizaciju Subotičke ulice od magistralnog puta M16 do Djevojačkog mosta.Šobot je takođe istakao značaj zamjene azbestnih cijevi i nastavak radova na kanalizacionoj mreži u Ulici Goluba Babića, gdje će se izvesti 150 metara novih instalacija.

Pored toga, najavio je asfaltiranje ulica u dužini od 950 metara, uključujući ogranke Drakulićke ulice, ulice 7. februara ispod OŠ "Aleksa Šantić" i ogranka ulice Mlađe Ćusića kod Katoličkog groblja.

- Rješavanje ovih pitanja nije samo stvar komunalne infrastrukture, već i stvar dostojanstva i poštovanja prema ljudima koji ovdje žive - istakao je Šobot.On je najavio i djelimičnu rekonstrukciju spomen-obilježja Drakulićkim žrtvama.

- Pobjeđujemo jer radimo za svakog građanina, u svakom dijelu Banjaluke i jer se sjećamo onih koji su nas zadužili. Pobijediće Drakulić, pobijediće Banjaluka - poručio je Šobot.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: