Bar

Britanski komandosi u ženskoj odjeći obučavali crnogorske vojnike!

  • Izvor: Kurir
  • 08.11.2022. 21:33

U Baru je prije par dana završena obuka "Odlučan odgovor 22" u kojoj je učestvovalo 300 pripadnika Crnogorskih kopnenih snaga, Mornarice i Vazduhoplovstva i 150 vojnika iz Kraljevskog marinskog korpusa i Kraljevske mornarice Ujedinjenog Kraljevstva.

Ipak, ono što su demonstrirali neki britanski vojnici u Baru, izazvalo je zgražavanje ovdašnje javnosti. Komandosi koji su šetali gradom u oskudnoj ženskoj odjeći nisu skrivali svoju seksualnu orijentaciju.

Šta su oni sa takvim odnosom mogli da obučavaju crnogorske vojnike, pitanje je za njihove domaćine i crnogorsko Ministarstvo odbrane.

Iz tog ministarstva je, inače, pored ostalog saopšteno da "iskusni instruktori iz redova britanskih marinaca razmjenjuju znanja sa crnogorskim kolegama o načinima prilaska plovilu, taktikama pretrage prostorija i drugim procedurama".

Kako biratsnki komandosi prilaze ploviilu, te kako vrše pretragu prostorija, Barani nisu mogli neposredno da posmatraju, ali su zato vidjeli i ovjekovječili, na primjer, kako dvojica komandosa iz redova instruktora koji su obučavali crnogorsku vojsku, prilaze Terminalu "Volujica" u Luci Bar.

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.