Tiktokerka

Da mi je na kasi rekao da moram po keš, ne bih se vratila: Ljudi, plače mi se zbog računa u Hrvatskoj

  • Izvor: Mondo.rs
  • 26.09.2024. 11:33

Еšli, popularna tiktokerka iz Australije, ljetovala je nedavno u Hrvatskoj i objavila snimak na svom profilu koji je postao viralan. Objasnila je kako se neprijatno iznenadila u jednoj prodavnici slatkiša. U opisu snimka je napisala "Opljačkana sam u Hrvatskoj", a potom je otkrila da je bila oduševljena šarenim bombonama. Ipak, kada je na kasi čula cijenu, nije joj bilo svejedno.

"Iskreno, mogla bih sad da zaplačem. Ugledala sam prodavnicu sa slatkišima koji su predobro izgledali. Poslala sam fotku porodici i moj tata je bio oduševljen izborom, pa sam odlučila da ih kupim. Sam izabereš koliko želiš slatkiša, nešto poput samoposluživanja, a zatim odeš i platiš ih", rekla je tiktokerka.

"Došla sam na kasu i nisam znala koliko koštaju. Platila sam ih 27 evra! Cijena za 100 grama je 6 evra. Prodavac mi je rekao da mogu da platim samo gotovinom, ali ja je nisam imala kod sebe Razmišljala sam, ako mi kaže da odem po novac, jednostavno se neću više vratiti jer - 27 evra, previše je to za obične slatkiše. Međutim, rekao mi je da ipak mogu da platim karticom. Sve što sada mogu, jeste da se smijem ovome", rekla je Еšli.

Hrvati odmah reagovali

Snimak je pogledalo više od 150.000 ljudi, a komentarisali su ga i Hrvati koji su istakli da ih ova situacija ne čudi.

Darko htio da oženi Srpkinju, ali nijedna nije htjela na selo: Onda upoznao Albanku

Darko htio da oženi Srpkinju, ali nijedna nije htjela na selo: Onda upoznao Albanku

"Istina, u gradovima kao što su Hvar, Split ili Dubrovnik često se događa da turistima naplate puno", "Nikad ne bih kupila slatkiše koji stoje na otvorenom čitav dan", "Trebalo je da pitaš za cijenu prije nego što si ih stavila u korpu", "Takve prodavnice slatkiša su skupe u cijeloj Еvropi, mogla si to da pretpostaviš", glasili su neki od komentara.

(Mondo)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: