Podignuta optužnica

Horor u Hrvatskoj: Otac tjerao sina da mu rukama dira polni organ

  • Izvor: Agencije
  • 12.10.2024. 09:52

Iako je otac monstrum iz Belišća seksualno i fizičko nasilje nad sinom i suprugom počinio još 2022. i 2023. godine, optužnica protiv njega podignuta je tek sada.

Tereti se da je svog, tada petogodišnjeg sina tjerao da ga polno zadovolji, a osim toga mu je na leđa crtao nacističke i ustaške simbole te ga fotografisao s marihuanom.

P.F. (29) se tereti da je u oktobru 2022, u ranu zoru, naveo sina da rukom dodiruje njegovi polni organ i štapićem mu nanese bijelu kremu na isti. U optužnici se takođe navodi da su u tom trenutku zajedno ležali na krevetu, a otac je sina naveo i da ga s obje ruke uhvati za polni organ, a što je dijete i učinilo, javlja Indeks.

Pucnjava u Rusiji, tri osobe poginule

Pucnjava u Rusiji, tri osobe poginule

Osim toga, tereti se da je u avgustu 2023. godine vrijeđao i udarao svoju suprugu pred sinom, a na njega je često vikao te ga je takođe udarao. Osim što je bio nasilan, na sina je nacrtao simbol svastike i ustaške simbole, te mu dao da u rukama drži napravu za usitnjavanje marihuane i slikao ga s tim, prenosi Telegraf.

Tvrdi da nije crtao po sinu, dijete ga demantovalo

P.F. se branio da ga je dijete držalo za penis jer je imao nekakvu infekciju po tijelu, te mu je sin htio da mu pomogne da se namaže. Branio se i da nije sinu dozvolio da ga maže po polnom organu, ali da se on navodno rastužio te mu je i to dozvolio.

Negirao je optužbe da je djetetu nacrtao svastiku i slovo U, te je tvrdio da je dijete došlo kući s tim simbolima na leđima. Dodao je da je fotografiju ustaške i nacističke simbolike na sinu takođe fotografisala djetetova majka. Ipak, demantovao ga je sin koji je istražiteljima rekao da mu je tata crtao po leđima.

Hrvatska izgubila dio svoje najpoznatije plaže: Za sve je ''kriv'' ciklon Boris

Hrvatska izgubila dio svoje najpoznatije plaže: Za sve je ''kriv'' ciklon Boris

Istražitelji su takođe na mobilnom koji su oduzeli P.F. našli fotografije i snimke eksplicitnog sadržaja. Tako se na jednom snimku vidi kako on leži na krevetu s boksericama spuštenima ispod mošnji, dok ga sin rukama drži za ukrućeni polni organ.

Pratite nas i putem Vibera

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:10 Gola nauka, dokumentarni program (R)

    '' Gola nauka, dokumentarni program (R)

  • 13:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 13:30 Tajne muzeja

    '' Tajne muzeja

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.