Pljevlja

Mladić prijavio policiji okupljanje u sopstvenoj kući, pa se ubrzo pokajao

  • 13.04.2020. 21:43

Uprkos vanrednom stanju i zabrani većih okupljanja, mladić iz Pljevlja je ipak odlučio da ugosti svoje prijatelje.

Neposredno poslije žurke, shvatio je da je pokraden, pa je slučaj prijavio policiji.

Prema saopšenju CB Pljevlja, podnijeta je krivična prijava protiv četiri osobe zbog kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja osobama koje nisu članovi zajedničkog domaćinstva. Naime K.D.(1984) je oko pet sati i 15 minuta prijavio policiji da su u njegovom stanu u ulici Oslobođenja, boravile tri osobe M.M (1987), G.E (1983) i S.A (1998) i da su mu tom prilikom ukrali televizor. Ubrzo je nakon toga ponovo pozvao policiju i odustao od prethodno podnijete prijave.

Saopštenje CB Pljevlja prenosimo u cjelosti:

-Dana 12.04.2020. godine oko 5.15 časova obaviještena je dežurna služba CB Pljevlja od strane K.D (1984) da su mu u Ulici Oslobođenja u stanu boravile osobe M.M (1987), G.E (1983) i S.A (1998) te da su mu iz kuće otuđili televizor marke “LG”, a nakon čega je ponovo pozvao CB Pljevlja i odustao od prethodno podnete prijave – prenosi Pv portal.

Postupajući po ovoj prijavi policijski službenici CB Pljevlja su utvrdili da je došlo do kršenja zabrane okupljanja u objektima stanovanja osobama koje nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva, o čemu su obavijestili ODT u Pljevljima, koji se izjasnio da u radnjama prijavljenih postoje elementi krivičnog djela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti iz čl. 287 KZCG pa su protiv ove četiri osobe podnijete krivične prijave u redovnom postupku, zbog kršenja navedene naredbe – navodi se u saopštenju CB Pljevlja, prenosi Blic.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еnergo klub

    Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.