Novi zemljotres pogodio Zagreb

  • 22.03.2020. 17:01

U 16.16 sati danas po podne u Zagrebu se ponovo jako zatreslo, a prema prvim podacima u jutrošnjim potresima je 17 osoba povrijeđeno, dok je 15-godišnjica djevojčica i dalje kritično i ljekari se bore za njen život.

Popodnevni potres se, prema pisanju hrvatskih medija, jako osjetio u gotovo cijelom Zagrebu.

Ipak, nadležni građane upozoravaju da je širenje korona virusa mnogo opasnije od zemljotresa, koji nije moguće predvidjeti, pa se ukazuje na potrebu poštovanja ranije izdatih uputstava.

Zbog zemljotresa mnogi Zagrepčani su se uputili prema Primorju, najviše ka Rijeci, ali su ubrzo svi punktovi bili zatvoreni, a oni koji su uspjeli da uđu u neki od primorskih gradova, određena im je 14-dnevna izolacija zbog virusa korona.

  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.