Otac prodao ćerku (15) za 20.000 evra radi sklapanja braka: Djevojčicu odveli u Njemačku

  • 25.01.2021. 14:39

Policija u Crnog Gori uhapsila je N. E. (44) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima na štetu maloljetne ćerke.

Kako se navodi u saopštenju policije, N. E. se sumnjiči da je "zloupotrebom odnosa zavisnosti, vrbovao, prevozio i prodao maloljetnu ćerku L. E. (15) u cilju sklapanja nedozvoljenog braka radi sticanja novčane koristi u iznosu od 20.000 evra".

- Osumnjičeni je u septembru 2020. godine dogovorio sa porodicom iz Njemačke sklapanje nedozvoljenog braka između svoje maloljetne kćerke L. E. sa njihovim sinom, na način što je ćerku predao svom rođaku, kome je dao punomoćje da maloljetnicu preveze do Njemačke, što je ovaj i učinio. Predao ju je porodici u Njemačkoj radi sklapanja nedozvoljenog braka - piše u objavi dostavljenoj portalu "Telegraf.rs".

Maloljetnica je prilikom boravka u Crnoj Gori u decembru prijavila ovaj slučaj policiji.

- Uprava policije je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišila slobode N. E. koji je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost - dodaje se u saopštenju.

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.