Talas ga povukao u more

Potraga za nestalim dječakom iz Herceg Novog biće nastavljena sutra

  • Izvor: SRNA
  • 19.01.2023. 18:40

Potraga za trinaestogodišnjim N.V. iz Herceg Novog, koji je nestao sa šetališta Pet Danica, prekinuta je, nakon što je u današnjoj potrazi učestvovao i helikopter Vojske Crne Gore.

Trinaestogodiši dječak nestao je prije dva dana.

Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra Bijela saopštio je da su i danas imali loše uslove ronjenja, velike talase i slabu vidljivost.

"Sutra očekujemo stabilizaciju vremena tako da se nadamo da će nam more dozvoliti da pregledamo priobalni dio oko stijena i mula gdje se nalaze podvodne pećine", saopštio je Mijajlović za RTV CG.

Načelnik Centra bezbjednosti Hercegog Novog Predrag Žižić izjavio je da je o događaju upoznata i Uprava policije Hrvatske, u slučaju da se tijelo dječaka pojavi u vodama susjedne države.

"Građani se uključuju oprezno i preporučio bih da se ne uključuju samostalno, već da o svim ativnostima obavijeste nadležni", kaže Žižić.

Trinaestogodišnjak je nestao 17. januara oko 22.00 sata, kada ga je talas povukao u more. Prema informacijama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, dva dječaka sišla su sa šetališta da se fotografišu, nakon čega je talas povukao jednog od njih. 

Tagovi:
  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R) (12+)

    ''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?