Poslanik Demokratskog fronta

Radunović: Nakon rezolucija krenuće ataci na Republiku Srpsku

  • Izvor: SRNA
  • 08.07.2021. 13:28

 Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović smatra da će rezolucija o Srebrenici, nakon usvajanja u Skupštini Crne Gore, krenuti na "turneju" po regionu i upozorio da će se u samom finalu problematizovati i samo postojanje Republike Srpske.

"Svi koji su digli ruku za rezoluciju u Skupštini Crne Gore, znali su sve ovo. Zato su se grčevito držali priče o amandmanima koji su im `prihvaćeni` i kojima su `spasili` srpski narod, ne bi li se nekako opravdali pred glasačima", ističe Radunović.

On ukazuje da su oni koji su glasali za rezoluciju znali da nalogodavce zanima samo naslov u kojem su dvije riječi - genocid i Srebrenica.

"Sada, gospodo rezolucionari, pratite kako će ove i one `Al DŽazire` svakodnevno da atakuju na mukom stvorenu Republiku Srpsku. Nakon raznih `Al DŽazira`, krenuće nevladine organizacije iz regiona, pa njihove kolege iz Crne Gore koje se finansiraju iz istih izvora, a na kraju će nam i sami rezolucionari objašnjavati kako je ukidanje Srpske neminovnost koju moramo podržati ako nećemo da stagniramo u evrointegracijama…", napisao je Radunović na "Fejsbuku".

  • 20:00 Loto, Lutrija RS

    ''Loto, Lutrija RS

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    Stranačka hronika

  • 21:40 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.