Danilovgrad

Tukla ga komunalna policija: Dobio batine zbog srpske trobojke, završio u urgentnom

  • 22.09.2020. 17:28

Mitra Pavićevića iz Danilovgrada jutros je na Slapu Zete pretukla komunalna policija, tvrde iz opštinskog odbora Prave Crne Gore.

Međutim, s druge strane, policija tvrdi da im je prijavljeno da je on vrijeđao komunalce dok su uklanjali "zastavu druge države" –trobojku.

Nakon intervencije komunalne policije, Pavićević je završio u Urgentnom bloku Kliničkog centra Crne Gore.

- Komunalni policajci jutros su došli na Slap i tražili od Mitra Pavićevića da skloni trobojku sa ruševine Doma. Otišao je sa njima, skinuo je zastavu i onda su krenuli da mu je uzmu. Nakon što nije dozvolio, oteli su mu katarište od zastave i udarali ga njim dok nije pao u nesvjest, a potom su ga ostavili da leži. Sve to gledala je njegova sestrična od 10 godina, koja je istraumirana, kazao je predsjednik danilovgradskog Odbora Prave Željko Savović.

To se, prema njegovim riječima, dešavalo jutros oko pola devet, a Mitar je tek oko 15 sati došao sebi.

- Rekao nam je da ga je neki crni visoki komunalac tukao, a da je njihov šef Stojović, govorio "nemojte, ubiste ga!" - kaže Savović. - Taj crni koji ga je tukao držao mu je koljeno za vratom i udarao ga i to je zadnje čega se sjeća, jer je poslije toga pao u nesvjest. U jednom momentu osvjestio se i krenuo ka kući, ali je došla policija i uhapsila ga, jer su navodno oni prijavili da ih je napao.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.