Nesvakidašnja krađa

Ukrala klupe iz parka i postavila ih u svoje dvorište

  • Izvor: SRNA
  • 20.08.2021. 17:08

Žena je iz gradskog parka iz naselja Piškorevci u Đakovu ukrala tri klupe i postavila ih u svoje dvorište.

Ukradene klupe vrijedne su 1.179 evra, a pravo je pitanje kako ih je uspjela odnijeti jer su zbog betonskih nosača vrlo teške, piše "Jutarnji list".

"Početkom avgusta Đakovčani su se našli u čudu. I na nogama. Samo koji mjesec nakon što je gradska uprava na javnim površinama u prigradskom naselju Piškorevci postavila nove klupe, one su nestale. Dok su još nagađali gdje su nestale klupe, koje su im dobro došle za odmor i druženje, u slučaj se uplela i policija. Iz Grada je prijavljeno da su klupe - ukradene", navodi se u tekstu.

"Jutarnji list" dodaje da je lopov ubrzo pronađen.

"Početkom avgusta u Piškorevcima, 49-godišnjakinja je ukrala tri klupe, vlasništvo pravne osobe, koje su se nalazile na ulici. Pravnoj osobi je pričinjena materijalna šteta od oko 9.000 kuna. Nadležnom državnom tužilaštvu podnosimo poseban izvještaj", saopštila je osječka Policijska uprava.

Kako se saznaje, ukradene klupe pronađene su u dvorištu 49-godišnje žene.

Krađa klupa sa gradskog šetališta vjerovatno je najbizarniji lopovluk u Slavoniji. Slavonci su favoritom bizarnosti dosad smatrali kradljivca koji se podvukao pod "korsu" i ukrao dio izduvnog ventila, navodi list.

Tagovi:
  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.