Vozač BMW-a koji je usmrtio radnika HAC-a pozitivan na kovid

  • 23.01.2021. 15:25

Vozač BMW-a koji je rano jutros probio zid objekta kod naplatne stanice Mraclin u Hrvatskoj pozitivan je na kovid. Redakciju Jutarnjeg lista nazvao je muškarac koji se predstavio kao njegov otac i zamolio novinare da prenesu saučešće porodici radnika HAC-a koji je smrtno stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5.30 na auto-putu A11.

- Molim vas, prenesite saučešće porodici poginulog. Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu - rekao je otac vozača BMW-a.

Novinarima je ispričao šta je prethodilo teškoj nesreći.

"Rekao sam mu da ne vozi ako je pio, nije me poslušao"

- Ja sam spavao kad je otišao. Čuli smo se sinoć i rekao mi je da je na nekoj fešti u Lekeniku. I mi tamo živimo. Rekao sam mu: Ako si pio, nemoj voziti! Ali eto, nije me poslušao. Valjda je išao do Zagreba, ne znam sad. Inače nije uzimao auto ako ja ne znam. Kad bismo se zajedno vozili namjestio bi tempomat na dozvoljenu brzinu. Ne, koliko znam nije imao prekršaje zbog brzine. Ne znam šta je bilo. Čekam tu u bolnici, rekli su mi da ima otvorene prelome nogu kod kolena, slomljeno mu je stopalo, ima povredu glave - rekao je otac.

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.