Zaražen patolog u Rijeci

  • 22.03.2020. 21:52

Ljekar Kliničkog zavoda za patologiju i citologiju u Rijeci zaražen je virusom korona, saopšteno je iz riječkog Kliničkog bolničkog centra /KBC/.

Iz KBC-a su naveli da su zaposleni u zavodu testirani na infekciju, te da su negativni.

"Uz sve mjere zaštite, Klinički zavod za patologiju i citologiju sutra će nastaviti s radom u ograničenom obimu", naveli su iz KBC-a Rijeka.

Iz riječke bolnice su napomenuli da su danas hospitalizovana 22 pacijenta pozitivna na virus, od kojih troje starijih osoba ima težu kliničku sliku, ali da za sada nema potrebe za respiratorom.

Iz županijskog Štaba za civilnu zaštitu saopštili su da je u Primorsko-goranskoj županiji novim virusom zaraženo još šestoro ljudi, a da je 24 ljudi ukupno oboljelo.

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.