Podgorica

Žena napadnuta na koncertu Vesne Zmijanac, alarmirala policiju

  • Izvor: Telegraf
  • 22.10.2024. 16:01

Podgoričanka V.Đ. prijavila je policiji da je 20.oktobra fizički napadnuta na nastupu Vesne Zmijanac u jednom prestoničkom lokalu.

Kako je V.Đ. izjavila u krivičnoj prijavi, to se desilo dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici, 20. oktobra oko 01, 30, sa prijateljem B.D.

- I tom prilikom sam se nalazila na jednoj stepenici, tj. neposredno od pjevačice Vesne Zmijanac. tada mi prilazi jedno NN muško lice, krupnije građe, a na sebi je imalo zeleno-sivu majicu i saopštilo mi da ne mogu tu da stojim, gdje sam se ja njemu izvinila i zamolila ga da snimim izvođenje jedne pjesme od navedene pjevačice - dio je iz krivične prijave u koju je portal "Dan" imao uvid.

V. Đ. je dalje pred policijom navela da joj je to NN lice tada dva puta ponovilo riječi "ne možete tu da stojite".

- A zatim me isti povlači za moju desnu ruku i zadaje mi jedan udarac stisnutom šakom u predjelu glave tj. usta. Nakon što me NN lice fizički napalo, prišla su mi 5-6 lica koja u crnim majicama koji u navedenom lokalu rade kao obezbjeđenje i udaljili me iz lokala - dio je pomenute krivične prijave.

Ona je nakon podnesene prijave pošla u Hitnu medicinsku pomoć na ukazivanje ljekarske pomoći i konstatovanja povreda, a nakon toga je ljekarski izvještaj dostavila postupajućem inspektoru.

Pratite nas i putem Vibera