Beograd

Čedomir Jovanović završio u bolnici: Mora hitno na operaciju

  • Izvor: Mondo.rs
  • 22.10.2024. 10:52

Lider LDP-a Čedomir Jovanović završio je u bolnici i moraće na operaciju lumbalnih pršljenova kičme zbog povrede koju vuče još od 2013. godine kada se povrijedio tokom ekspedicije na Karakorum i čuveni planinski vrh K2.

On je podijelio na svom Fejsbuk profilu fotografiju iz bolničke postelje.

"Dobro jutro. Hvala za svako slovo vaše brige i divne podrške. Odustaćemo nikad, a ni tada", napisao je on.

Velika akcija SIPA - više uhapšenih

Velika akcija SIPA - više uhapšenih

On je do sada takozvanim konzervativnim terapijama rješavao povremena pogoršanja i probleme koje je izazivala povreda četvrtog i petog pršljena, ali se tokom septembra situacija iskomplikovala u postepeno oduzimanje desne noge.

Nakon dijagnostike i konsultacije sa našim najvećim stručnjacima za neurohirurgiju dogovorena je hitna operacija kičme kako se povreda ne bi pogoršala u paralizu desne noge.

S obzirom na to da su u dijagnostici konsultovani neurohirurzi sa klinike u Minhenu koji su prije dvije godine pomogli srpski ljekarima u prvoj operaciji te vrste koja je izvedena u Srbiji, Jovanoviću je ponuđen odlazak na operaciju u Minhen, ali je on tu mogućnost izričito odbio jer ima apsolutno povjerenje u sposobnost srpskih stručnjaka koji su i do sada, uprkos vrlo ozbiljnim povredama i komplikovanim hirurškim zahvatima, izvanredno rješavali sve teške situacije, piše "Mondo".

Šta je ovo: Na Marsu snimljen jeziv prizor

Šta je ovo: Na Marsu snimljen jeziv prizor

Podsjetimo, u martu ove godine profesor doktor Goran Tulić uspješno je operisao Čedu i praktično mu spasio desno koljeno, uprkos tome što mu je još 2016. godine na jednoj od najrenomiranijih ortopedskih klinika u svijetu rečeno da je jedino rješenje ugradnja proteze.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.