Objavila snimak

Anja otkrila kako su je prevarili u Njemačkoj: ''Bitno je da kažeš 'ja'''

  • Izvor: Kurir
  • 14.10.2024. 16:48

Anja Šoponjai iz Zrenjanina već par godina živi u Njemačkoj, a nedavno je na svom Tiktoku ispričala kako je postala žrtva jedne prevare.

"Najčešća prevara u Njemačkoj čija sam i sama bila žrtva, jeste da te zovu telefonom, predstave se, zovemo iz... kao nešto za mobilni telefon. Da li je to Anja Šoponjai i ti sad kažeš da, ja sam da, bitno je da kažeš ja, tj. 'da', da potvrdiš. I onda ti oni tu ponude više megabajta, više ovog, više onog, nebitno, ti sad nećeš da pristaneš jer imaš sve to. 'Dobro, dobro, nisam zainteresovana, hvala, doviđenja'", ispričala je ona.

Nakon nekog vremena, iz mjeseca u mjesec stizao joj je uvećan račun za 10-15 evra.

"Ja sam tako to plaćala, otkud znam, nešto tamo za mobilni. I jednom kad je stiglo 45 evra, ja nisam to htjela da platim i otišla sam u tu moju ustanovu, gdje plaćam mobilni telefon i pitala sam šta je ovo meni stiglo da ja platim 45 evra. Gdje mi čovjek kaže, 'A pa vi ste sklopili ugovor'. Ja kažem: 'Ja sklopila ugovor, pa ništa nisam potpisala, nikakav papir nisam dobila'“, navela je Anja.

Dodala je da su oni napravili neki ugovor.

"Na osnovu onog 'da' kada su me pitala da li sam ja Anja. Oni su sve to lijepo isjeckali, montirali, ja sam kao prihvatila to nešto što su oni ponudili i tako sam ja plaćala. Rekla sam da to nije istina, da hoću da se to stornira i taj čovjek je rekao ženi da ja to nisam prihvatila i sve se storniralo. Zvoni meni nedavno telefon, kad opet ista priča. Međutim, ja sam rekla da ih ne razumijem i da pošalju mejl, rekli su da hoće. Mejl nikada nije stigao. Tačno su htjeli ponovo da me prevare“, ispričala je Anja.

@anjasoponjai1986 Da li ste i vi naseli na ovakvu prevaru?#couple #fyp #page #srbija #hrvatska #bosna #deutschland #prevare #njemacka #viral_video ♬ original sound - Zivot u Nemackoj

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: