Mičigen

Djevojčica nasmrt izbola sestru jer nije pustila vodu u WC-u

  • Izvor: Agencije
  • 02.10.2024. 14:03

Neimenovana 13-godišnja tinejdžerka optužena je da je nasmrt izbola svoju sedmogodišnju sestru u Mičigenu u subotu popodne, piše "Dejli Mejl".

Starija sestra čuvala je mlađu dok su roditelji bili vani. Ubistvu je prethodila žestoka svađa oko puštanja vode na WC-u. Starija sestra čekala je nakon toga mlađu u kupaonici te je više puta izbola lovačkim i mesarskim noževima.

Tinejdžerka je nakon ubistva navodno izbezumljeno nazvala oca prije nego što je pozvala policiju i hitnu pomoć. Medicinski tim prevezao je djevojčicu u bolnicu gdje su mogli samo proglasiti smrt. Imala je deset ubodnih rana u rasponu od abdomena, preko vrata, do glave.

Objavljene eksplicitne fotke učesnice Zadruge

Objavljene eksplicitne fotke učesnice Zadruge

Policija je saopštila kako su u kupaonici pronašli poruku o puštanju vode. Dodali su da je tinejdžerka bila vrlo smirena i nije pokazivala nikakve emocije kada su došli po nju.

Tužilac je odlučila da će ostati u sistemu za maloljetnike umjesto da joj sude kao odrasloj osobi. Optužena je za ubistvo prvog stepena, teško ubistvo i zlostavljanje djeteta prvog stepena.

Šokirane komšije okupile su se pored kuće odmah nakon tragedije i oplakivali "slatku djevojčicu koja se svakodnevno vozila biciklom po ulici".

"To je vrlo tragičan dan, vrlo tragičan dan za nas", rekla je komšija Džuli Pagoto i dodala kako bi djevojčica uvijek stala i razgovarala sa komšijama. Zadnji put je pričala s njom veče prije tragedije.

Zastrašujuće: Putnik iz aviona snimio početak iranskog napada

Zastrašujuće: Putnik iz aviona snimio početak iranskog napada

Roditelji su šokirani. Ispričali su da s tinejdžerkom nikada nije bilo problema, ni u školi ni kod kuće. Međutim, komšije su je opisale kao "čudnu".

"Bila je jako tiha", rekao je jedan dječak iz komšiluka.

Međutim, dodao je da nikad nije mislio da bi učinila nešto ovako. Drugi je ispričao da su sestre bile kao najbolje prijateljice.

Prijatelji i porodica ostavili su ispred kuće ljubičasti bicikl s balonima, cvijeće, fudbalsku loptu i plišane igračke.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)