Na ciljeve Hezbolaha

Izraelska vojska počela ''ograničene'' napade u južnom Libanu

  • Izvor: Agencije
  • 01.10.2024. 07:51

Izraelska vojska saopštila je da je počela da ograničene, lokalizovane i ciljane napade na ciljeve Hezbolaha u pograničnom području južnog Libana.

U saopštenju vojska navodi da je pokrenula napade na Hezbolah i infrastrukturu duž sjeverne granice Izraela, u više libanskih sela.

Kopnenim trupama u južnom Libanu pomagale su vazdušne i artiljerijske snage, saopštila je vojska, dodajući da je operacija zasnovana na planovima koje su izradili Generalštab i sjeverna komanda IDF, prenose izraelski mediji.

Ručni raketni bacač, tromblonske mine, eksploziv: Šta je pronađeno u garaži na Novom Beogradu

Ručni raketni bacač, tromblonske mine, eksploziv: Šta je pronađeno u garaži na Novom Beogradu

Izraelski ministar odbrane Joav Galant nagovijestio je ranije da se Izrael sprema da pokrene kopnenu ofanzivu protiv Hezbolaha u Libanu.

Neimenovani američki zvaničnik izjavio je za Si-Bi-Еs njuz da je Izrael obavijestio SAD da namjerava da pokrene ograničeni kopneni upad u Liban koji bi, kako je naveo, mogao ubrzo da se desi.

Banjalučka policija uspješno realizovala dvije akcije

Banjalučka policija uspješno realizovala dvije akcije

Zamjenik lidera Hezbolaha Naim Kasem, u svom prvom javnom obraćanju otkako je Izrael ubio šefa grupe Hasana Nasralaha, rekao je da je taj pokret spreman da se suoči sa bilo kakvom izraelskom kopnenom invazijom na Liban.

Mnoge zemlje širom svijeta organizuju intenzivnu evakuaciju svojih državljana iz Libana.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    ''Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.