Supruga Donalda Trampa

''Kad sam čula da su mi pucali na muža..'': Melanija se oglasila nakon dvije godine

  • Izvor: Kurir
  • 27.09.2024. 09:57

Melanija Tramp je prvi put progovorila o pokušajima atentata na njenog supruga Donalda Trampa, koji je aktuelni kandidat za predsjednika Amerike.

Gostujući u emisiju "Fox & Friends" prvi put je govorila otvoreno o svim aktuelnostima, ali i najvažnijeg pitanja gdje je bila kad su pucali na Trampa.

- Otrčala sam do TV-a, premotala sam snimak i vidjela - rekla je Melanija Tramp o trenutku kada je u julu ove godine saznala da je pucano na njenog muža dok je držao govor u Pensilvaniji.

Kako je napomenula nije znala o čemu se radi u tom trenutku. Jedino što je vidjela kad je upalila televizor je njen muž koji leži na podu.

''Redovno varam muža, a njemu se to sviđa'': On je čak i snima sa ljubavnicima

''Redovno varam muža, a njemu se to sviđa'': On je čak i snima sa ljubavnicima

- Nisam to gledala uživo, ali sam vidjela možda tri minuta kasnije. Bio je na podu, nisam znala šta se zapravo dogodilo.

Melanija Tramp je rekla da je "pravo čudo" što je njen suprug preživio, a onda se osvrnula i na drugi pokušaj atentata na Trampa, kada su ranije ovog mjeseca agenti Tajne službe uočili naoružanog muškarca kako upire AK-47 na bivšeg predsjednika dok je on igrao golf na svom imanju na Floridi.

Objasnila je da je u to vrijeme bila u Njujorku kao i da je o incidentu saznala preko malih ekrana. U tom momentu je pozvala šefa svog ličnog osoblja da proveri informaciju.

Novi detalji skandala: Naomi Kembel za gala večeru potrošila skoro 2 miliona evra

Novi detalji skandala: Naomi Kembel za gala večeru potrošila skoro 2 miliona evra

- Bio je dobro, jer je tajna služba bila sjajna. Momci koji su bili tamo, ekipa, bili su fantastični. I mislim da su oba događaja zaista bila čudo. Ako razmislite o svemu, zaista se radilo o čudima. Ako stvarno razmislite o tome, 13. jula se desilo čudo... mogao je da ne bude sa nama - rekla je.

Nestala

Tokom kampanje svog muža uglavnom se držala daleko od reflektora što je prilično nekonvencionalno za supruge predsedničkih kandidata u Americi.

Kao iznenađenje, pojavila se na Republikanskoj konvenciji u Milvokiju, u julu, nekoliko dana nakon pokušaja atentata i podržala muža.

Еra Ojdanić: ''Okusio sam intimne odnose sa muškarcima, pokrivao sam koleginice koje su varale svoje muževe''

Еra Ojdanić: ''Okusio sam intimne odnose sa muškarcima, pokrivao sam koleginice koje su varale svoje muževe''

Melaniju smo vidjeli uz Trampa u novembru prošle godine kada je najavio kandidaturu kao i na predizborima na Floridi, ranije ove godine.

Piše memoare

Melanija Tramp najavila je ovim gostovanjem najavila svoje nadolazeće memoare, koji će biti objavljeni dve nedjelje nakon drugog pokušaja atentata.

Bivša prijateljica i savjetnica Melanije Tramp Stefani Vinston Volkof, koja je podržala predsjedničkog kandidata demokrata Kamalu Haris, napomenula je da Melanija želi da unovči izbore.

Širi se nova SMS prevara, od građana traže kućni broj za dostavu

Širi se nova SMS prevara, od građana traže kućni broj za dostavu

"Njena pozicija na tržištu će opasti kada više ne bude (buduća) prva dama".

Melanija je od početka političke sage svoje porodice napomenula da će bez pardona kršiti norme.

"Imam svoj mozak. Svoja sam osoba i mislim da se to mom mužu dopada kod mene", rekla je za Harper Bazar 2016.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera