Tajland

Lažni doktor 20 godina obavljao operacije povećanja muškosti

  • 24.09.2024. 20:15

Kitikorn Songsri, iz grada Samut Sakhon, u centralnom Tajlandu, uhapšen je prije nekoliko dana pošto ga je prijavio nezadovoljni pacijent kome je Songsri ugradio silikonske implantante u penis, usljed čega je pacijent dobio ozbiljnu infekciju polnog organa.

Ali, tek nakon hapšenja, priča postaje još bizarnija.

Naime, Songsri, inače 36-godišnjak, priznao je policiji da on uopšte nema potrebno obrazovanje da bi izvodio bilo kakve operativne zahvate, i da je čak 20 godina obavljao različite operacije predstavljajući se kao lažni doktor, što dalje vodi ka tome da je još kao maloljetnik počeo da se lažno predstavlja i da operiše ljude.

Operacije je obavljao u jednoj kući u centralnom Tajlandu, u kojoj je na kraju i uhapšen, a prilikom ispitivanja priznao je da ima obrazovanje zaključno sa devetim razredom škole. On je policiji rekao da je sam naučio kako da ugradi implantate kada je imao 14 godina, i da je to radio od tada.

Priznao je i da je oglašavao svoje usluge putem društvenih medija i da je operisao najmanje dva ili tri pacijenta svakog mjeseca, uprkos tome što nije imao medicinsku obuku ili licencu doktora.

Policija ga je uhvatila na d‌jelu tako što je u saradnji sa zvaničnicima od‌jeljenja za podršku zdravstvenih usluga organizovala da tajni agent kontaktira nelicenciranog ljekara i predstavi se kao potencijalni klijent.

"Kada je agent bio pozvan u tu kuću gde su se obavljale procedure, tim policajaca je izvršio raciju i uhapsio lažnog doktora. Priznao je da je završio samo 9. razred, dodajući da je sam naučio kako da sprovodi delikatne procedure povećanja muškosti kada je bio tinejdžer", pojasnili su iz policije.

Tokom ispitivanja, Kitikorn Songsri je rekao istražiteljima da je pružao usluge poslednjih 20 godina i da trenutno naplaćuje između 150 dolara i 600 dolara po postupku.

On je optužen da je vodio neovlašćenu ambulantu i pružao medicinske usluge bez dozvole. Pored toga, Songsri se suočava i sa sudskim procesom od strane klijenta čiji je silikonski implant pokvario, što je izazvalo ozbiljnu infekciju i erektilnu disfunkciju koja je trajala čak i nakon liječenja, prenosi Zanimljivostidana.com.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: