Mađarska

Majka Marija zanijemila od bola: Djevojčica (12) silovana i zadavljena!

  • 26.09.2024. 13:57

Djevojčica (12) pronađena je mrtva u subotu u Mađarskoj, a prije nego što je ubijena je najvjerovatnije i silovana. Sumnja se da je dijete ubio D. B. (32), koji je živio u kući sa porodicom djevojčice.

Mala Rebeka nestala je u selu Tisarad, a baka je u subotu 22. septembra nestanak prijavila policiji. Baka je rekla da se djevojčica dan prije povrijedila kod kuće i da je prijatelj porodice otišao da je odvede kod ljekara, ali se nisu vratili kući.

Policija je krenula u opsežnu potragu za Rebekom, i nekoliko sati kasnije ispitali su D. B., koji je djevojčicu odveo kod ljekara. On je tada policiji ispričao da su njih dvoje u vezi, te da su otišli u šetnju nakon ljekara.

Monstrumu iz Kostajnice četiri godine zatvora za jezivi slučaj pedofilije!

Monstrumu iz Kostajnice četiri godine zatvora za jezivi slučaj pedofilije!

Ispričao je kako su otišli u šumu, da su se posvađali i da ju je u naletu bijesa zadavio i ostavio. Policija je otišla do šume i tamo su zatekli beživotno tijelo djevojčice.

Rebekina baka i dalje je u šoku. Ne vjeruje da njene unuke više nema.

"Njoj se ekser zario u nogu i morala je da ode u bolnicu da je previju. Pozvala sam njega da vidim gdje su jer se nisu vratili kući, a onda ga je policija našla. Sa mojom Rebekom sam imala divan odnos, kao i sa ostalim unucima. Puno vremena je provodila sa mnom. Posljednji put smo pričale tog jutra kada je nestala. Pitala me je za džemper prije nego što je otišla. Nikad nije pominjala da joj se ovaj nabacivao. Sve sad gledam na kapiju, da vidim hoće li naići", priča baka Marija za Blik.

Poslije 30 godina novi lijek za liječenje shizofrenije?

Poslije 30 godina novi lijek za liječenje shizofrenije?

Majka ubijene djevojčice Marija Baloh otišla je u šumu gdje su našli Rebekino tijelo.

"Moj život nema smisla. Čula sam da ju je silovao prije nego što ju je zadavio. Tražila sam svoju djevojčicu. Išla sam kroz šumu sve do bolnice, ali je nisam vidjela. Taj čovjek koji ju je ubio je bivši zet mog partnera. Živio je sa nama mjesecima. Kada smo u subotu mi došli kući, rekao je da ne zna gdje je Rebeka, da ju je odveo do autobusa. Bio je veoma nervozan. Tada sam posumnjala da joj je nešto uradio. Tražila sam mu da sa mnom ode u policiju, ako nema šta da krije, a tada je on poludio. Ma koja crna veza, gdje dijete sa čovjekom u vezi", ispričala je neutješna majka.

Seksualni napad u kancelariji Haris: Istraga protiv agenta tajne službe

Seksualni napad u kancelariji Haris: Istraga protiv agenta tajne službe

Marija je ispričala da je D. B. uvijek bio miran i da se nikad nije prepirao sa djecom, već se sa njima igrao kao da su njegova. Navodi da sa sestrom njenog partnera ima djecu, ali da nakon razvoda nije sa njima u kontaktu. Marija ističe da je D. B. do prije nekoliko mjeseci živio kod brata, a onda se doselio kod njih.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera