Društvene mreže

Narod prijavljuje kraljevsku porodicu policiji zbog ''raskalašenog'' života?

  • Izvor: Agencije
  • 04.09.2024. 19:44

Objava na društvenim mrežama koju je postavila policija Južnog Jorkšira, iako je bila s dobrom namjerom, naišla je na mnoštvo podsmijeha i komentara.

Objava, koja je tražila informacije o osobama koje očigledno vode raskošan život bez vidljivog zaposlenja, izazvala je talas reakcija na društvenoj mreži Iks, gdje su preporučeni za dalju istragu pripadnici kraljevske porodice, Mišel Mon i Kjer Starmer.

Cilj objave bio je da skrene pažnju na organizovane kriminalce sa neobjašnjivim bogatstvom, ali su korisnici društvenih mreža brzo počeli da komentarišu i dijele objavu koja je sada pregledana više od 14 miliona puta.

Jedan korisnik je napisao da ima sumnje za kralja i kraljicu Еngleske uz njjihovu sliku i da "pristupe istrazi sa oprezom, jer on ima ponekad loš temperament". Isto tako dodao je i komentar za kraljicu Kamilu:

"Njegova ljubavnica, sada supruga, isto nije ništa bolja.“

Pored drugih, šaljivih slika popularnih mačaka u Еngleskoj, neki su počeli zaista sa prijavama. Za sada nema informacija da li je neki slučaj uzet u razmatranje, piše "Еkspres".

Pratite nas i putem Vibera