Grčka

Nema bolje: Srbin objavio fotografiju sa ljetovanja i nasmijao mnoge

  • Izvor: Kurir
  • 22.06.2024. 16:16

Početkom ljeta svake godine aktuelna je tema paradajz turizma oko koje se vodi ozbiljna polemika i rasprava uglavnom na društvenim mrežama.

Mnogi srpski turisti se raspituju šta smiju da prenesu preko grane na ljetovanje u omiljenim ljetovalištima, dok ima i onih koji su već otputovali na more u sopstvenoj režiji, uživaju na plažama i sebe nazivaju paradajz turistima.

U Fejsbuk grupi Grčka info pojavila se objava jednog člana oko koje je nastala prava rasprava. Srbin je na grčkoj plaži fotografisao obrok - kriške hljeba, suhomesnati proizvod i paradajz uz dvije limenke gaziranog soka. Sudeći po reakcijama mnogi su bili oduševljeni obrokom koji preferiraju mnogi naši građani, dok s druge strane bilo je i onih koji smatraju da ne treba uopšte ljetovati ako se na more odlazi u sopstvenoj režiji s hranom koju treba pripremati u smještaju na vrućini. Ispod pomenute fotografije nizali su se komentari:

- Nema boljeg doručka! Ne znam čemu tolika "mržnja" prema ljudima koji ljetuju na taj način. Svi tamo idu zbog mora (ja bar). Kako u Srbiji ima milion restorana sa svom tom hranom koja se prodaje i u Grčkoj ili gdje već ne vidim što bi neko bacao pare po skupim restoranima na moru samo da bi rekao da je jeo "tu i tu". Svako ima pravo na izbor da provede ljetovanje kako želi, a opet bolje potrošiti pare da se nešto obiđe i vidi čega nema kod nas nego da ide i jede svaki dan ko da nikad nije video giros... - piše u komentaru.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Putuj, probaj, zavoli (R)

    '‘Putuj, probaj, zavoli (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.