Nove optužbe

''Prenosili su njegovo nadrogirano tijelo naokolo i zlostavljali ga'': Lični trener optužio Pi Didija

  • Izvor: Kurir
  • 22.10.2024. 22:39

Lični trener je tvrdio da ga je Šon Kombs poznatiji kao Pi Didi (Paf Dedi) zlostavljao kada je bio na jednoj od njegovih žurki.

Anonimni tužilac, naveden kao Džon Doe, opisuje kako su ga Kombs i drugi navodno 'drogirali i više puta seksualno zlostavljali' na afterpartiju dodjele nagrada u vili muzičkog mogula u Los Anđelesu 27. juna 2022.

„Dok su bili pri svijesti i van nje, pojedinci na zabavi primorali su žrtvu na seksualne odnose i sa muškarcima i sa ženama“, navodi se u tužbi advokata Tonija Buzbija.

Reper Didi optužen za zlostavljanje djevojčice od 13 godina

Reper Didi optužen za zlostavljanje djevojčice od 13 godina

"Fizičko stanje tužioca onemogućilo mu je da odbije njihova naređenja ili na drugi način kontroliše svoje tijelo. Ove osobe, uključujući Kombsa, u suštini su prenosile drogirano tijelo žrtve unaokolo kao zabavu radi svog seksualnog uživanja.“

Kombs je negirao optužbe. Njegovi advokati su za Dejli mejl rekli da „nikada nikoga nije seksualno napao“ i rekli da je najnoviji „saliv podnesaka“ bio ništa drugo do „jasni pokušaji da se pridobije publicitet“.

Protiv Didija Kombsa podneseno još pet tužbi

Protiv Didija Kombsa podneseno još pet tužbi

Lični trener, koji živi u Kaliforniji, kaže da ga je Kombs (54) upoznao preko klijenta modnog dizajnera koji je rekao da je reperu pokazao njegove video zapise o vježbanju.

Kombs, rođen u Njujorku, bio je impresioniran režimom treninga i želio je da se lično upozna sa trenerom, navodi se u njegovim tužbama.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: