Ko će biti kandidat

Procurio snimak Trampa: Bajden se ipak povlači iz trke?

  • 04.07.2024. 09:07

Savjetnici republikanskog kandidata za predsjednika SAD Donalda Trampa nadaju se da će aktuelni predsjednik i demokratski kandidat Džozef Bajden ostati u trci, ali razmatraju i alternativne scenarije.

Tramp i članovi njegovog tima nadaju se da će predsjednik Bajden ostati u trci, tvrde četiri osobe koje su upoznate sa privatnim razgovorima, vjerujući da mogu da ga pobjede čak i sa pored presuda Trampu za krivično djelo i druge optužbe, piše "Vašington post" i dodaje da su članovi Trampovog tima ipak počeli i da se pripremaju za različite mogućnosti i smatraju da bi bilo teže pobijediti drugog demokratu koji nije Bajden ili Haris.

Bajden otkrio da li će se povući iz kandidature

Bajden otkrio da li će se povući iz kandidature

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Trampa koji u privatnom razgovoru vođenom na golf terenu tvrdi da će njegov rival Bajden napustiti predsjedničku trku zbog lošeg nastupa u prošlonedjeljnoj debati.

Tadić: Bošnjačko Sarajevo toliko voli Bajdena da bi mu glavu skinulo samo da spriječe pobjedu Trampa

Tadić: Bošnjačko Sarajevo toliko voli Bajdena da bi mu glavu skinulo samo da spriječe pobjedu Trampa

Na snimku koji je objavljen na sajtu "Trut Soušal" Tramp opisuje potpredsjednicu Kamalu Haris kao "lošu".

Bizarno pravdanje Bajdena za debakl u debati sa Trampom

Bizarno pravdanje Bajdena za debakl u debati sa Trampom

"On (Bajden) je samo dao otkaz. Napušta (predsjedničku) trku, a to znači da imamo Kamalu (Haris). Mislim da će ona biti bolja. Ona je tako patetična", rekao je Tramp iz kola za golf u snimku, prenosi Skaj njuz.

Američki predsjednik Džozef Bajden odbacio je glasine da namjerava da odustane od svoje kandidature za predstojeće izbore i istakao da je spreman da pobijedi u novembru.

"Dozvolite mi da kažem ovo što jasnije mogu: kandidujem se, niko me ne tjera. Ne odlazim. U ovoj trci sam do kraja i pobijedićemo", poručio je predsjednik, prenosi AP.

(RT Balkan)

Pratite nas i putem Vibera