Kristijan Molnar

Pronađeno tijelo mladića koji se utopio u nabujaloj rijeci u zagrljaju sa drugaricama

  • Izvor: Telegraf
  • 24.06.2024. 12:39

Juče oko 16 časova pronađeno je tijelo 25-godišnjeg Kristijana Molnara koji je prije 25 dana nestao sa Rumunkama Bjankom Doros i Patricijom Kormos u rijeci Nadiže.

Pored beživotnog tijela momka sa Balkana pronađeni u i ključevi od automobila, odjeća i lični predmeti koji nesumnjivo pripadaju Kristijanu.

Kako kaže advokat Gaetano Lagi, porodica će poslije skoro mjesec dana agonije konačno moći da oplače i sahrani mladićevo tijelo.

Porodica nije željela da komentariše, ali se zahvalila policiji i spasiocima na detaljnoj potrazi.

Kristijanovo tijelo je pronađeno u jaruzi, ispod kamena u tunelu.

Helikopterom su beživotno tijelo mladića prevezli na uviđaj, a zatim će biti obavljena obdukcija u Udinama.

Podsjetimo, troje mladih sa Balkana rijeka Nadiže odvukla je 31. maja, dok su uživali na obali. Vodostaj je naglo skočio i zabilježeni su njihovi posljednji trenuci, kako se grle u vodi, dozivajući pomoć.

Potresan snimak: Troje mladih se grle usred bujice, a onda su nestali pod vodom

Potresan snimak: Troje mladih se grle usred bujice, a onda su nestali pod vodom

Naglom skoku vodostaja doprinijele su obilne padavine koje su uoči tragedije zabilježene na tom području. Istraga je pokazala da je Patrisija čak četiri puta sa mobilnog telefona zvala hitne službe da dođu da ih izvuku, ali nije poznato zašto nisu pravovremeno reagovali.

Tijela Patrisije i Bjanke pronađena su 2. juna na oko kilometar od mesta gde su poslednji put viđene. Od tada je trajala neprekidna potraga za Kristijanom, a veruje se da je upravo danas i on pronađen.

U potragu su bili uključeni i dronovi i psi, a tokom potrage pronađena je čak i kreditna kartica jedne od stradalih djevojaka, kao i torbica sa mobilnim telefonom koji je i dalje radio.


(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Revolucija 1917

    'Revolucija 1917

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program