Kod Odese

Rusi likvidirali veliku grupu plaćenika!

  • Izvor: RT Balkan
  • 05.07.2024. 11:17

Ruske snage izvele su napad na lokaciju stranih plaćenika u gradu Černomorsku u Odeskoj oblasti, a prema preliminarnim podacima poginulo je 18 militanata, a ranjeno oko 30, izjavio je za koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedjev, pozivajući se na kolege iz Odese, prenose RIA Novosti.

Prema njegovim riječima, prilikom drugog udara uništeni su i teška tehnika i oružje ukrajinskih snaga.

Osim toga, saopšteno je da su nakon uništenja objekta SBU, zajedno sa nekim inspektorima koji govore engleski, oduzimani i mobilni telefoni lučkim radnicima.

U Kirgiziji spriječen pokušaj državnog udara

U Kirgiziji spriječen pokušaj državnog udara

"Poslije dolaska počela je ozbiljna provjera svih lučkih radnika u ovoj oblasti, ne samo SBU, već i stranih službi", rekao je sagovornik agencije.

Dan ranije ukrajinski mediji su izvjestili o eksploziji u luci Černomorsk, ali nisu iznosili detalje.

Spriječen teroristički napad u Rusiji

Spriječen teroristički napad u Rusiji

Kako je rekao Lebedev, sinoć su nastavljeni napadi na ciljeve u ovom gradu, a ruske trupe su uspjele da pogode lučko skladište municije i centar za obuku u kojem su britanski instruktori obučavali diverzante podmornica.

Mogla bi biti i baza bespilotnih čamaca koji se poriču u pravcu Krima. Drugim udarom uništen je parking kamiona koji su prevozili oružje i municiju.

Kao odgovor na napade Oružanih snaga Ukrajine na civilne ciljeve, ruske trupe redovno izvode ciljane napade na lokacije ljudstva, opreme Oružanih snaga Ukrajine i plaćenika, kao i na infrastrukturu: energetske objekte, odbrambenu industriju, vojsku. administracija i komunikacije Ukrajine. 


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Revolucija 1917

    'Revolucija 1917

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program