"Zato želi pobjedu demokrata"

Tramp: Zelenski poslije svake posjete SAD ode sa 60 milijardi!

  • 24.09.2024. 08:49

Kandidat republikanca za predsjednika SAD Donald Tramp rekao je da Vladimir Zelenski želi pobjedu demokrata zbog milijardi dolara američke pomoći.

"Mislim da je Zelenski najbolji trgovac u istoriji. Svaki put kad dođe u SAD on odlazi sa 60 milijardi dolara. On jako želi da demokrate pobjede na ovim izborima. Ali, ja ću raditi drugačije, izdejstvovaću mir", rekao je Tramp na mitingu u Indijani.

Kako je rekao, ako pobijedi na izborima, prvi zadatak će mu biti da se čuje sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i Vladimirom Zelenskim i da apeluje na njih da postignu sporazum.

Zelenski: Sve smo bliže kraju rata

Zelenski: Sve smo bliže kraju rata

On je prebacio aktuelnoj administraciji zbog toga što nema kontakte s ruskim rukovodstvom.

I Donald Tramp Mlađi takođe je kritikovao Zelenskog zbog izjava na račun njegovog oca i kandidata za potpredsednika Džej Di Vensa.

Izdat nalog za hapšenje Madura

Izdat nalog za hapšenje Madura

„Strani lider koji je dobio milijarde dolara od američkih poreskih obveznika došao je u našu zemlju i ima smelosti da grubo napada kandidata Republikanske partije za predsjednika? I to je uradio nakon što je proukrajinski fanatik pokušao da ubije mog oca? Kakva sramota!“, napisao je on na društvenim mrežama.

On je reagovao na intervju Zelenskog za „Njjujorker“ u kojem je rekao da Tramp ne zna kako da zaustavi rat u Ukrajini a da je Vens i previše radikalan, prenosi Sputnjik.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Red Rok (16+)

    ''Serija: Red Rok (16+)

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke