Jezivo

Uznemirujuće! Ubio suprugu pa njeno tijelo spakovao u kofer i bacio u rijeku

  • Izvor: Kurir
  • 04.07.2024. 15:12

Porota u Old Bejliju proglasila je krivim Aminana Rahmana (46) za ubistvo supruge koju je ugušio dok je njen ljubavnik sve pratio preko TikToka. Zatim je tijelo Sume Begum (24) nagurao u kofer i bacio ga u pritoku rijeke Temze.

Ubistvo se dogodilo u istočnom Londonu 29. aprila prošle godine, a presuda o doživotnoj zatvorskoj kazni saopštena je u srijedu. Užasnom činu je, osim ljubavnika koji ga je gledao iz Ujedinjenih Arapskih Еmirata, svjedočilo i ženinih dvoje djece.

Prve fotografije iz Beograda: Stariji muškarac nosi pušku

Prve fotografije iz Beograda: Stariji muškarac nosi pušku

Rahman je suprugu mrtvu ili bez svijesti strpao u kofer, a dok ga je bacao niz rijeku snimile su ga kamere. Kofer s njenim raspadnutim tijelom isplivalo je na obalu 10 dana nakon ubistva. Na sudu je ljubavnik Šahin Miah (24) priložio snimak ubistva koji je predat policiji.

Miah je jecao prepričavajući šta se dogodilo i objasnio kako je htjela da pobjegne kad ju je ubica uhvatio za vrat. Čuo je tri krika prije nego što se snimak zamrznuo, Rahman je nazvao ljubavnika svoje supruge nešto kasnije i rekao mu da ju je ubio i da se i on pripremi za istu sudbinu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: