Удружење музичара џеза, забавне и рок музике

Бајаги награда за животно дјело, установљена награда "Борисав Бора Ђорђевић"

  • Извор: СРНА
  • 14.10.2024. 16:03

Удружење музичара џеза, забавне и рок музике Србије додијелило је награду за животно дјело Момчилу Бајагићу Бајаги, те установило награду за рок музику "Борисав Бора Ђорђевић" која је припала Николи Врањковићу.

- Симболично, у години обиљежавања великог јубилеја 40 година постојања и успјешне каријере, награда за животно дјело отишла је у руке Момчила Бајагића Бајаге - саопштено је из Удружења.

Најуспјешнији поп извођач је Тијана Богићевић, а талентованој Иви Лоренс биће уручено признање "Мирослав Миша Алексић" за младе наде.

Добитник награде "Душко Гојковић" за џез музику је Иван Алексијевић.

Удружење музичара џеза, забавне и рок музике Србије свечано ће 23. октобра у Установи културе "Вук" уручити годишње награде шести пут.

Биће уручено и више повеља за допринос развоју музичког стваралаштва и интерпретације на пољу џез, забавне и рок музике, уз признања ауторима и извођачима нејемитованијих пјесама у прошлој години, које Удружење музичара џеза, забавне и рок музике Србије додјељује у сарадњи са организацијама СОКОЈ и ПИ.

Добитник посебне повеље поводом 50 година рада и посвећености музичком стваралаштву је Срђан Марјановић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.