"It’s What's Inside"

Корисници Нетфликса тврде да је ово један од најбољих овогодишњих филмова

  • Извор: Б92
  • 09.10.2024. 11:23

На Нетфликс је прошле недјеље стигла научно-фантастична хорор-комедија "It’s What's Inside", за коју гледаоци тврде да је један од најбољих овогодишњих филмова.

Филм је режирао и написао Грег Јардин, а главне улоге играју Британи О’Гради, Џејмс Моросини, Алиција Дебнам-Кареј, Девон Терел, Гавин Ледервуд, Реина Хардести, Нина Блумгарден и Давид Томпсон.

Прича прати групу младих пријатеља који се спремају за вјенчање и одлуче да организују журку прије саме церемоније. Међутим, вече забаве претвори се у ноћну мору након што им се придружи један стари пријатељ којег нису видјели од факултетских дана, а који је са собом донио мистериозни кофер.

Корисници Нетфлика не престају да хвале филм, али имају једну замјерку

Филм "It’s What's Inside" имао је премијеру на Филмском фестивалу Сунданце почетком ове године, гдје су га дочекале похвале критичара. Због одличних рецензија филм тренутно има чак 81% на страници Роттен Томатоес.

Корисници Нетфликса такође су одушевљени филмом, али није им се свидјело што се филм није приказивао у биоскопима прије него што је дошао на стриминг платформу.

"Управо сам погледао It’s What's Inside и још увијек сам у шоку, ово је можда најбољи филм који сам икада погледао", написао је један гледалац на X-у, преноси Унилад.

"It’s What's Inside је дословно најбољи хорор који сам погледао ове године. Пријатно изненађење након године пуне лоших филмова", додао је други.

"Баш штета што је филм It’s What's Inside завршио на Нетфликсу. То је један од најбољих овогодишњих филмова и било би боље да сам га прво погледао на великом платну", додао је трећи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:30 Серија: Ред Рок (12+) (Р)

    ' 'Серија: Ред Рок (12+) (Р)

  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.