Глумац

Ненад Јездић прекинуо извођење представе: Из такта га избацила жена која је телефонирала

  • Извор: Блиц
  • 15.03.2024. 12:14

Глумац Ненад Јездић већ годинама изводи монодраму "Књига о Милутину", која је због своје популарности стекла статус култне изведбе за коју се увијек тражи карта више. Ипак, да међу онима који успију да дођу до карте и уживају у маестралном Јездићевом извођењу нема увијек баш фокусираних на саму монодраму, најбоље говори снимак настао синоћ у Звездара театру, а у којем глумац прекида представу и опомиње госпођу која је пола сата телефонирала.

На Инстаграм налогу Звездара театра данас се појавио снимак на којем се види како Ненад Јездић на тренутак прекида представу и то због жене која је током представе ноншалантно телефонирала, те је на тај начин опонирала како њега на сцени, тако и оне који су жељели да уживају у култној монодрами.

Нажалост, опоменута жена није била једина у публици која је користила телефон током трајања монодраме "Књига о Милутину", те је сем глумца и само позориште преко објаве на друштвеним мрежама скренуло пажњу публици на позоришни бонтон.

Јездић прекинуо играње представе

"Синоћ је неколико људи у публици користило своје мобилне телефоне за фотографисање, дописивање, па чак и полусатни разговор!

На крају представе глумац Ненад Јездић се обратио публици ријечима:

"Кад се трудиш да игром демантујеш писца који је рекао 'да је Господ хтио овакву судбину би додијелио народу неком читљивијем, писменијем, народу неком мање заборавном него што смо ми Срби. Пазите колики је наш заборав, кад ми дођемо у позориште и телефонирамо пола сата. Без престанка телефонирамо. И ви ми госпођо опростите што сам вас опоменуо, али немам живце као коњ, нисам могао да издржим. Пола сата сте били на телефону и ја сам вас видио. И видим вас, и сада вас видим, праштајте људи, молим вас опростите ми. ", рекао је Ненад Јездић током обраћања публици.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: