"The Last of Us"

Стиже друга сезона дугоочекиване серије

  • Извор: Индекс
  • 26.09.2024. 21:32

ХБО је објавио први тизер за другу сезону хит-серије "The Last of Us".

Прва сезона имала је једну од највећих премијера на ХБО-у и освојила је осам Еми награда.

Серију режирају и пишу Крејг Мазин и Нил Друкман.

Друга сезона означава повратак Педра Паскала улози Џоела и Беле Ремзи у улози Ели, које смо у првој сезони пратили на путу кроз постапокалиптичне САД, који је преплављен зомбијима зараженима гљивичном инфекцијом Цордiцепс.

Радња нове сезоне одвија се око пет година након краја прве сезоне и прати догађаје из видеоигре "The Last of Us Part II", која је изашла 2020. Године.

"Након пет мирних година које су пратиле догађаје из прве сезоне, Џоела и Ели почиње да сустиже њихова прошлост која их увлачи у сукоб једно с другим и са свијетом који је још опаснији и непредвидљивији од свијета који су оставили иза себе", пише у службеном синопсису друге сезоне.

У другој сезони глумиће и Кејтлин Девер у улози Еди, Изабела Мерцед у улози Дине, Јанг Мацино у улози Џесија, Ариела Барер у улози Мел, Тати Габриел у улози Норе, Спенсер Лорд у улози Овена, Дени Рамирез у улози Манија, Џефри Врајт у улози Исака и Кретрин О'Хара у засад непознатој улози.

Обожаваоци не могу да дочекају другу сезону

Тизер за другу сезону "The Last of Us" скупио је више од 300 хиљада прегледа у само два сата. Обожаваоци су путем друштвених мрежа открили шта мисле о тизеру за другу сезону популарне серије.

"Ова сезона ће бити болна", "Ово изгледа идентично сценама из игре. Предобро", "Пролазе ме трнци", "Друга сезона ће сломити јако пуно људи", "Спреман сам за бол", неки су од коментара на Јутјубу.

Друга сезона серије "The Last of Us" долази на Маx 2025. Године.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: