Играна серија

У Србији ускоро почиње снимање "Робин Худа"

  • Извор: Блиц
  • 26.09.2024. 15:49

Нова верзија игране серије "Робин Худ", поново претвара причу о одмјетничком хероју који је узимао од богатих и давао сиромашнима у занимљиву и романтичну авантуру.

Почетак снимања је заказан за фебруар сљедеће године у Србији од стране Лионсгате Телевисион на челу са креаторима Џоном Гленом и продуцентом и редитељем који живи у Србији и Џонатаном Инглишем. Прва сезона од десет епизода снимаће се у ПФИ студију, али и на бројним локацијама широм Србије, у живописним крајолицима и природним пејзажима, тако да ће један од најпознатијих свјетских ликова у историји бити сниман у српским шумама.

Серија “Робин Худ” уноси модерну енергију у класичну причу о одмјетничком хероју који је узимао од богатих и давао сиромашнима, и епској љубавној причи између њега и храбре и смјеле Маријан.

– “Робин Худ” је глобални бренд и прича којом смо обојица опсједнути још од младости. Заиста смо почаствовани што смо се удружили са МГМ+, Лионсгејтом, да вратимо ову класичну причу у живот. Одушевљени смо што смо успјели да направимо ову нову серију и да цијелу продукцију доведемо у Србију. Веома сам поносан на филмску и телевизијску индустрију у Србији и на сва њена достигнућа, и вјерујем да ће “Робин Худ” само додатно ставити Србију на мапу на којој је она значајна међународна филмска локација и продукцијски партнер – изјавили су Инглиш и Глен.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: