Трик

Додајте 1 састојак, и риба се неће лијепити за тигањ током пржења

  • 21.02.2024. 10:29

Често се дешава да се риба, док је пржите, залијепи за тигањ. Откривамо трик који веома једноставно отклања тај проблем, па сада можете да спремате код куће и да не бринете, јер ће увијек испасти савршено.

Све што треба да урадите јесте да тигањ загријете на умјереној температури, па тек онда сипајте мало уља.

Након тога благо посолите и водите рачуна да је со по цијелом тигању (не треба пуно соли, али је лијепо распоредите).

Тек онда можете да додате рибу, али њу не морате да солите. Овај трик ће вам помоћи да се риба не залијепи, али такође и да не прска током пржења, пише Ствар укуса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: