Kako da iskoristite stari hljeb

  • 05.03.2020. 07:11

Za one koji ne znaju šta će sa starim hljebom, evo trika kako da uz još nekoliko namirnica prirede sjajan obrk.

Sastojci:

7-8 komada isječenog hljeba
200 g šunke
100 g listova kačkavalja
malo kečapa
100 g kisele pavlake
2 jaja
200 ml jogurta
malo peršuna, bibera, origana

Priprema:

Isječen hljeb premazati kečapom, pa između poredati listove kačkavalja i šunke. Može malo i dimljene kobasice ili nešto drugo od suhomesnatog.

U pavlaku dodati jaja, jogurt, origano, biber, peršun i sve izmješati. Time preliti hljeb sipajući preliv između hljeba da sve lijepo upije. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni oko 35-40 minuta da lijepo porumeni, piše superzena.b92.net.

Služiti toplo.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    Аутроска емисија културног радника и писца Ене Митровске која открива културну, умјетничку и историјску баштину, упознаће вас са занимљивим артефактима, збиркама, легатима и осталим историјским предметима у музејима широм Српске.