Потребна је једна намирница

Како да кисели купус добије златну боју

  • 26.10.2024. 05:00

Стигли смо до периода године када нам домови миришу на печену паприку и разну другу зимницу.

Многима зиме не могу да прођу без доброг киселог купуса, ког домаћице користе за сарму и остала јела од њега.

Јако је битна сразмјера свих састојака, прије свега соли, а и поред свега, често се дешава да он не ускисне у него догледно вријеме што говори и његова боја по вађењу из бурета. Да бисте добили ону лијепу златножуту боју, потребно је да убаците шаку кукуруза.

Да, управо ово поврће ће помоћи вашем купусу да има ону прелијепу боју. Поред њега, можете додати и рен који ће спријечити да се поквари.

(Ствар укуса)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:30 С Јахорине с љубављу

    ' С Јахорине с љубављу

  • 11:00 Револуција 1917 (Р)

    Револуција 1917 (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Мућке (12+) (Р)

    '''' Мућке (12+) (Р)

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина