Корисно знати

Како да вам џигерица не буде тврда и сува

  • Извор: Крстарица
  • 19.12.2024. 17:03

Џигерица се може припремити на много начина. Само треба да запамтите да не направите једну грешку коју већина чине.

Џигерица садржи пуно витамина А, витамина Б и гвожђа. Такође је веома добар извор протеина. Поред тога, има мало масти. 100 г пилеће џигерице је 120 кцал. Ово га чини одличним дијететским јелом.

Такође има позитиван ефекат на наш вид. Помаже у борби против анемије због високог садржаја гвожђа. Подржава наш имунитет и додаје енергију. Заиста је вредно ваше пажње.

Често правимо једну велику грешку када пржимо џигерицу.

Никада не солите џигерицу прије пржења.

Ако је џигерица коју припремате сува и тврда, то је зато што сте је посолили прије пржења. Не би требало то да радите!

Јетру зачините тек након пржења. По могућству непосредно прије сервирања. Ово одржава џигерицу влажном изнутра и неће се стврднути. Само ће бити много укусније, преноси Крстарица.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    'Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:05 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.