Припрема јела

Маринирајте месо у овој намирници и биће мекано и сочно као никада

  • Извор: Магазин новости
  • 15.10.2024. 18:17

Различите врсте меса се припремају на различите начине, али оно што је заједничко је то да је маринада обавезна.

Она ће свако месо учинити мекшим и сочнијим, а у зависности које сте изабрали прилагођавате састојке за маринаду. Али, постоји један напитак који искусне домаћице често користе у припреми меса, јер он омекшава месо и чини га укуснијим. Ријеч је о чају.

Помоћу чаја можете припремити савршену маринаду која ће побољшати укус месу, али морате је направити како треба. Користите чај без арома (типа нану, камилицу, зелени чај), као и без адитива. Када направите чај у њега додајте зачине по жељи, као и сјецкани црни или млади лук.

Оставите да се охлади, па прелијте преко меса које сте изабрали. Ако користите пилеће оставите да се маринира неких сат времена, а ако користите друге врсте меса онда маринирајте 6-12 сати. Затим припремите месо по жељи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Црна Гуја

    Црна Гуја је хумористична серија у четири сезоне и више засебних епизода говори о животу Едмунда Црне Гује.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.